Hanne Ovesen

"Jeg har lige afsluttet en behandling hos Jesper Mouritsen med et fint resultat. Det var en god oplevelse, hvor jeg virkelig følte der blev taget hånd om mig, og hvor der er en rigtig god og hyggelig atmosfære. Jeg kan varmt anbefale det."

Tine Thomsen

Fysioterapeut & Personlig træner / Frederiksbjerg Fysioterapi & Fitness World

"Jeg har siden september 2014 fået akupunktur hos Jesper. Det er altid en behagelig oplevelse at komme hos ham, da han formår at sætte sig godt ind i ens problemstilling og hjælpe én på en professionel og omsorgsfuld måde. Behandling hos ham er ikke kun at få sat nogle få nåle i kroppen. Han tager ikke kun stilling til ens problematik, men ser hele mennesket, og hans hollistiske tilgang til behandling giver hurtigt én vished om, at man er i gode hænder. Jesper er uden tvivl en fremragende akupunktør, men også menneskekender. Jeg vil med glæde anbefale ham til enhver der kunne have gavn af akupunktur."

Ruth B. Sørensen

Pilates-instruktør

"I maj 2014 fik jeg en blodprop i mit ene ben, og som følge deraf stoppede jeg med at tage hormonpiller pga. overgangsalder. Derefter blev mit liv noget træls med hede/svedeture, som efterhånden kom oveni hinanden døgnet rundt. Jeg fik næsten ingen søvn og deraf mindre energi, kort sagt blev jeg meget træt. Efter nogle få måneder hørte jeg om Jesper Mouritsen og akupunktur og spurgte om, han måske kunne afhjælpe/mindske mine gener. Allerede efter 3 behandlinger kunne jeg mærke fremgang, fik mere søvn og mere energi. Akupunkturbehandling hjælper virkeligt meget, og jeg fortsætter stadig med større interval mellem behandlingerne. Jeg er Jesper dybt taknemmelig for at have fået en god og effektiv hverdag igen, og siger tak for hans venlige, smilende og professionelle tilgang til behandling med akupunktur."

Tove Andresen

"Jeg kan på det varmeste anbefale Jesper som akupunktør. Jeg er blevet behandlet for flere forskellige ting, og hver gang med succes. Jesper er rolig, behagelig og jeg har følt at jeg har været i de bedste hænder."

Hell Duus

"Jeg har haft daglige smerter i min albue i over et år, indtil jeg for fire måneder siden fik tre behandlinger hos Jesper, - derefter er smerterne fuldstændig forduftet. Efterfølgende har Jesper hjulpet mig med flere skavanker, bl.a. har han fået liv i en følelsesløs finger og fjernet min spændings hovedpine. Jeg er glad og tilfreds."

Niels Ovesen

"Tak for god behandling! Henvendte mig i anledning af spændinger i nakke og hoved - samt smerter i lænden og ryggen! Efter tre behandlinger i en stille og afslappende atmosfære er jeg nu igen smertefri. Kan kun på det varmeste anbefale Jespers behandlinger."