I min behandling er samtalen ofte en vigtig del – ikke kun i forhold til at stille en korrekt diagnose, men også for at nå ind til kernen og give os begge en dybere forståelse af hvad der er på spil i dit liv. Det psykiske har stor indflydelse på det fysiske, og omvendt, og en behandling af spændinger i nakken, astma eller en mave, der driller, kan ofte føre til afdækning af andre problemer i dagligdagen gennem samtalen, og måske føre til, at du får lyst til at ændre eller flytte rundt på nogle af de ting, dit liv består af. Kineserne siger selv, at når man sætter nåle i kroppen, kan man ikke undgå at stikke i sjælen.
Kommer du med en frossen skulder skal du naturligvis ikke frygte, at jeg agter at endevende hele dit liv, men skulle der undervejs dukke noget op, så afsætter jeg gerne tid til at snakke om det, og give råd og vejledning efter bedste evne.

 

Ligeledes vil jeg i denne del af behandlingen kunne komme med forslag til forskellige øvelser, der kunne være gavnlige for dig – f.eks. åndedrætsøvelser, meditationsøvelser, yoga eller Qigong øvelser, visualiseringer, m.fl. eller komme med forslag til kostændringer eller mere generelle livsstilsændringer. Så er det naturligvis op til dig om du vil gøre brug af dem eller ej.